Welkom

Direct naar de fotogalerijen?
Klik Hier!

Beste bezoeker,

welkom op de vernieuwde site van SPORTINBEELD.BE.

Dé site waar sport in beeld wordt gebracht.
Je vindt hier beelden van het Gents basketbal, voetbal, volleybal, roeien en vele andere sporten sinds 2001.

Alle beelden sinds ik digitaal beginnen werken ben, zullen vanaf nu online staan en kunnen eenvoudig besteld worden. Zowel door persagentschappen, plaatselijke uitgevers en de gewone supporter/sporter. Dit als digitaal bestand, afgedrukt op fotopapier of geplaatst op allerlei producten. Ga hiervoor naar de galerij-site (order.sportinbeeld.be), zoek het desbetreffende beeld op en maak uw keuze uit de producten.

Wenst u meer informatie over het bestellen van afdrukken of producten, ook van uw eigen opnames, ga dan naar "bestellingen". Zowel door sporters, supporters, maar ook voor publicatie in clubbladen, op affiches, websites, kranten, persmappen, enz. (Publicatie in welke vorm dan ook is enkel mogelijk mits vergoeding van auteursrechten) Uiteraard kan ik niet alle reeds gemaakt beelden op deze website plaatsen. Zoekt u een specifiek beeld of heeft u een vraag ivm mogelijkheden en tarieven? Neem contact op via het contactformulier

Het is ook vanaf nu mogelijk een abonnementsformule aan te vragen voor een gedeelte en/of het volledige archief en toegevoegde beelden.

Ook uw sportmanifestatie, tornooi of event kom ik fotografen. Als u dit wenst, kunnen de beelden onmiddellijk ter plaatse worden verwerkt en afgedrukt.

Alle galerijen zijn te bekijken vanop ieder apparaat. Zowel pc, tablet, iphone, Ipad, enz. 

Veel plezier op SPORTINBEELD.BE

 

©sportinbeeld.be-SOFAM-België-2015